< travanj, 2008 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

Opis bloga

rad vzo dubravica.



Vi ste posjetitelj broj:



Linkovi

SVAKAKO POSJETITI

VATROGASNI PORTAL

HVZ

VATROGASNI BLOGOVI

RANGER

USAMLJENI VUKOVI



DVD DEANOVEC

DVD LAKTEC

DVD SAMOBOR

DVD OŠTARIJE

DVD DESNO TREBARJEVO

DVD STARO ČIČE

DVD VIRJE

DVD ŠĆEPANJE

DVD BREGANA

DVD MRACLIN

DVD BIJELA GORICA

DVD OTOK


DVD BOBOVEC

VZG IVANIĆ-GRAD

VATRENI DEČKI

VATRENE KACIGE

ISKRENI

UMORNO OKO

TOMEK

PETRA

MALA DRO

MILJENKOV BLOG

UREDNIK BLOGA
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Tomislav Horvat

SUSRET VATROGASNIH BLOGERA I WEBMASTERA ZAGREBAČKE ŽUPANIJE
Vatrogasni blogeri i webmasteri zagrebačke županije ponovo krenuli u akciju susreta. Susret vatrogasnih blogera i webmastera zagrebačke županije održat će se 07.studenog 2009.godine.

Domaćin je DVD Kuče. Svi zainteresirani mogu se javiti Rangeru ili Tomislavu Cerinskom kako bi okvirno znali broj sudionika. na susretu nema posebnih tema nego je prvenstveno druženje, te dogovor oko daljnih druženja. Nadam se da je u vam još uvijek ostalo malo adrealina sa početka naših susreta te da ste spremni se i dalje družiti onako kako to mi vatrogasci znamo.




KONTAKTI:


ADRESA:
Pavla Štoosa 3, 10293 Dubravica

E-MAIL:
vzodubravica@net.hr

BROJ TELEFONA:
01/ 3390694
098/ 983 2505


VZO DUBRAVICA DANAS VODE:

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Predsjednik VZO-a
Dragutin Štritof


Free Image Hosting at www.ImageShack.us Dopredsjednik VZO-a
Ivica Stiperski


Free Image Hosting at www.ImageShack.us Zapovjednik
Dragutin Vidmar


Free Image Hosting at www.ImageShack.us Dozapovjednik
Mario Čuk


Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Tajnik
Tomislav Horvat

subota, 19.04.2008.

Održan 4. susret blogera i webmastera u Tuhlju

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Na samom početku jedan veliki pozdrav upućujem svima koji ste svratili na blog VZO Dubravica.
Sada krečem sa opisom današnjeg susreta blogera i webmastera koji se održao u Tuhlju u organizaciji DVD-a Tuhelj.
Ranojutarnji pozdrav uputilo nam je domaćini Slavek kao i predsjednik DVD-a gosp. Lunko Dubravko i zapovjednik gosp. Zdravko Šurina koji su nas dočekali ispred prekrasno uređenog vatrogasnog doma. Nakon ispijanja jutarnje kavice i čekanja da se pojave oni koji su malo skrenuli s pravog puta za Tuhelj krenulo se sa radnim dijelom današnjeg skupa.
Sve prisutne pozdravio je predsjednik DVD-a Tuhelj i ukratko opisao vatrogasno društvo kao i prirodne ljepote Hrvatskog Zagorja, a sve je bilo popraćeno slikama koje su se nizale u pozadini.
Pozdravima i željama da se ugodno osjećamo u zelenom Zagorju pridružio se i predsjednik Vatrogasne Zajednice Krapinsko Zagorske Županije gosp. Ivica Glas te nam zaželio plodonosan rad. Odmah se prešlo na dnevni red te smo krenuli sa prijedlozima da se osnuje udruga vatrogasnih blogera i webmastera sa čime su se svi složili te smo odredili radnu skupinu od deset članova koja će prikupiti sve potrebne podatke kako bi u skoroj budućnosti mogli imati i svoju udrugu. Za pohvaliti je i to što su nam se danas pridružili novi blogeri te smo tako upoznali malo po malo njihove blogove kao i urednike, a k tome smo raspravljali i pomagali jedni drugima oko uređivanja blogova. Posebno moram istaknuti da je održano obećanje gosp. Damira Lackovića koji je na drugom susretu u Sv. Nedelji obećao da će firma Florijan pokloniti digitalni aparat onome tko napiše najviše postova tako je na današnjem skupu taj aparat pripao našoj zmaji koja se pokazala jako aktivnom i naravno objavila najviše postova. Nadamo se da će joj ovo biti još veći poticaj u daljnjem radu. Bravo za Maju.
Vrijeme je prošlo za tren i došli smo do kraja službenog dijela te smo krenuli na jedno zajedničko slikanje ispred vatrogasnog doma a potom na ukusan domjenak koji su nam pripremili domaćini. Naravno nije tu bio kraj još smo ostali čavrljati i družiti se do kasnih popodnevnih sati. Ne smijem zaboraviti napisati da smo se sjetili i svih onih (Dijane i Ivančice iz Lakteca, Mladena i Tone iz Oštarija, Malog rangera, Gorma iz Popovače, Petre i cura iz Starog Čiča, Acivija, DVD-a Bijela Gorica, Mraclin, Virje, Mladeži Bobobvca.....) koji danas nisu mogli prisustvovati ovom druženju, neka im bude žao ali nadam se da se idući put vidimo. Toliko za sada od mene, a kakvi su komentari na današnje druženje moči čete pročitati na blogovima prijatelja koji su danas bili u Tuhlju, a to su Brg DVD Jastrebarsko, Miljenko po dolu i gaju, po dragome kraju, Marin vatrene kacige, Bronx DVD Bregana, Herb blog DVD Bregana, Zmajaa Maja, Stjepan Maksimović naše kronike, Nevenko Čižmešija usamljeni vukovi 2, Ranger vatrene vijesti 911, Darko – du, Umorno oko, Iskreni, Tomek 1 Zaprešić, Lojana, DVD Mladost mladež, Slavek Tuhelj duh vatreni, Ivan Tuhelj vatrogasac Ivan.... i nadam se da nisam nikoga zaboravio ako jesam nije bilo namjerno. Pozdrav i Miroslavu Šlederec koji je također bio gost na druženju blogera i nada se da će se odlučiti i otvoriti blog.
Do skorog tipkanja pozdrav od VZO Dubravica i Tomeka....



| komentari (12) | print | # |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.